Jednohubky pro zamilované
Roztomilé jednohubky pro zamilované mají základ z mletého masa a každá porce je doplněna těstovinou, okurkou a srdíčkem z papriky. Nápadité provedení zaujme nejen vaši drahou polovičku, ale i milou návštěvu.
Postup přípravy
Krok 1: Těstoviny uvaříme dle návodu a scedíme.
Krok 2: Kuličky: V míse promícháme všechny suroviny kromě strouhanky, kterou přidáme až nakonec, podle potřeby. Ze směsi tvarujeme kuličky velikosti vlašského ořechu, které osmažíme na oleji dozlatova.
Krok 3: Z paprik odstraníme semeníky a vykrájíme tvary srdíček. Okurku nakrájíme na proužky.
Krok 4: Na párátko napíchneme srdíčko, těstovinu, okurku a zapíchneme do masové kuličky.
Zveřejněno 23. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednohubky pro zamilované
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PN6KA
Moje poznámka
Jednohubky pro zamilované
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PN6KA
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 6 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 8 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 11 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 16 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 18 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 5 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 6 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 9 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 9 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 10 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 11 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 11 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 13 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 14 hodinami
Suroviny:
maso vepřové,
cibule,
vejce,
olej,
petrželka,
sůl,
koření na mleté maso,
strouhanka,
těstoviny farfalle,
paprika čerstvá červená,
okurky sterilované,
párátka
Komentáře (1)