Pečená králičí stehna na víně a olivách
Králičí stehna na středomořský způsob si můžete připravit třeba k víkendovému obědu, ale hodí se i pro slavnostní příležitosti. Doměkka upečené králičí maso s rajčatovou omáčkou a olivami má díky bylinkám a červenému vínu výraznou a lahodnou chuť.
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečená králičí stehna na víně a olivách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M85oB
Moje poznámka
Pečená králičí stehna na víně a olivách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M85oB
Nejnovější recepty
Minimuffinky
Přidáno před 2 hodinami
Zapékané pirohy
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
Přidáno před 6 hodinami
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Přidáno před 7 hodinami
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí sendvič
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kulajda se sušenými houbami
Moanka před 27 minutami
Pečená bylinková vepřová kýta
Tomas_K před 1 hodinou
Sváteční maková bábovka
Eri86 před 2 hodinami
Svěží jahodový dort
Lauri74 před 2 hodinami
Jablečný koláč s ovesnými vločkami
Nikola73 před 3 hodinami
Chleba s vajíčkem - snídaně nebo večeře
bobnak před 3 hodinami
Kedlubny v sýrovém těstíčku
Sahula před 3 hodinami
Provensálská vepřová kýta
Monkrizova před 3 hodinami
Ovocný jogurťák
danila před 5 hodinami
Suroviny:
stehno králičí,
máslo,
cibule,
protlak rajčatový,
česnek,
víno červené,
olivy zelené,
sůl,
pepř mletý,
tymián,
rozmarýn
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.