Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bavorská hořčice - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 841 kJ /
440 kcal
Bílkoviny6,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,00 g
Tuky32,00 g
– nasycené2,00 g
– nenasycené28,00 g
–– mononenasycené20,00 g
–– polynenasycené8,00 g
––– omega 32,00 g
Vláknina4,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,20 g
Sůl3,00 g
Sacharidy30,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Hovězí roláda s vaječnou omeletou

Hovězí roláda s vaječnou omeletou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Roláda z hovězího masa je ideálním pokrmem na sváteční stůl. Maso je dobře dochucené hořčicí a bohatá náplň z omelety, slaniny, klobásy a zeleniny zajistí, že si opravdu…

RubyRom

80 min

Švýcarský dresing

Švýcarský dresing

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Množství neudávám, každý ať si udělá podle své chuti. Jen s česnekem opatrně, slouží spíše k provonění. S koprem naopak nešetříme. - k zeleninovým salátům

loreiana

5 min

Červená kuřecí čtvrtka

Červená kuřecí čtvrtka

Recept ještě nebyl hodnocen 3,6

Smícháme přísady na marinádu a očištěnou čtvrtku do ní vložíme, pěkně obalíme marinádou ze všech stran, necháme hřbetem nahoru a občas ještě povrch potíráme marinádou.…