Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 280 kJ / 1 023 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,11 g |
Tuky | 4,15 g |
Vláknina | 92,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 135 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 195,97 g |
Postup přípravy
Štávu vysmahneme, seškrábneme vše připečené, malinko podlijeme a přidáme studené máslo. Již nevaříme, odstavíme a dobře promícháme. Nakonec přecedíme. Do šťávy nakrájíme játra.
Podáváme s libovolnou přílohou podle chuti.
Zveřejněno 5. 12. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Česnekový králík na hořčici a zázvoru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYw1Q
Moje poznámka
Česnekový králík na hořčici a zázvoru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYw1Q
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 5 hodinami
Třešňová granita
Přidáno před 10 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 14 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno 29. 6. 2025 17:36
Naložený česnek v sádle
Přidáno 29. 6. 2025 17:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 54 minutami
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 5 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 6 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 6 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 6 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 7 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 8 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
loribert před 10 hodinami
Mrkvová bábovka
Misad před 11 hodinami
Suroviny:
králík,
játra králičí,
sůl,
špek,
zázvor čerstvý,
česnek,
cibule,
vývar masový,
bavorská hořčice,
sádlo,
máslo
Komentáře (3)