Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová krkovička na bavorské hořčici

Toto jídlo zaujme skvělou chutí a jednoduchou přípravou. Plátky šťavnatého vepřového masa ochucené bavorskou hořčicí se sladkou, jemnou kořeněnou chutí upečeme doměkka a podáváme s pečenými zeleninovými hranolky.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 35 min Doba tepelné úpravy: 40 min

75 min (35 min příprava + 40 min tepelná úprava)

20. 3. 2024 20:25

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie1 124 kJ / 269 kcal
Bílkoviny4,13 g
Tuky17,66 g
Vláknina10,51 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 130 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy19,99 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

RubyRom RubyRom

21. 3. 2024 14:23

Marie Svarcova: Prodává se i tady, ale my vozíme z Německa, máme to kousek. :-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

21. 3. 2024 08:31

:-)<3:yes::yes: Moc dobře to vypadá a určitě i tak chutná. To hořčici znám jemně pikantní ale měla jsem ji dovezenou z Německa . :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: krkovice vepřová, sůl, pepř mletý, bavorská hořčice, máslo, vývar masový, cibule, česnek, mrkev, petržel, sůl, olej

TopRecepty.cz

Vepřová krkovička na bavorské hořčici

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v2Zq5