Vepřové kotlety bez kosti na ananasu a salse
Recept ještě nebyl hodnocenPosypte kotlety směsi pepře a česneku po obou stranách. Ve velké pánvi ohřejte olej a opečte kotlety do zlatova. Vyndejte z pánve a uschovejte v teple.Do stejné pánve…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Posypte kotlety směsi pepře a česneku po obou stranách. Ve velké pánvi ohřejte olej a opečte kotlety do zlatova. Vyndejte z pánve a uschovejte v teple.Do stejné pánve…
Brambory oloupeme a nakrájíme na tenčí kolečka. Cuketu a žampion důkladně omyjeme a též nakrájíme na tenká kolečka, papriku na silnější proužky. Zapékací misku vytřeme…
Sladká chuť medu nepatří jen do moučníků, skvělá je i v kombinaci se slanou sójovou omáčkou. Dobře ochucené proužky kuřecích prsou orestujeme a poté podusíme. Na závěr…
Z oleje a koření připravíme marinádu. Kuřecí stehna omyjeme, osušíme, potřeme je marinádou.Na dno hlubšího pekáče dáme kolečka cibule, položíme na ně kolečka pomerančů,…
Lososa z obou stran okořeníme (sůl, koření na ryby, česnek). Cibuli a rajčata nakrájíme na kolečka.Do pekáčku dáme trochu oleje, přidáme cibulová kolečka (tedy valnou…
Uvaříme rýži a necháme vychladnout. Mezitím smícháme všechno koření, polovinu zašleháme s vejci, druhou promícháme s rozmraženými krevetami. Ty rozmrazíme jednoduše asi…
Kuřecí paličky omyjeme, osušíme, uděláme do nich několik hlubších zářezů, aby se teplo dostalo až ke kosti. Maso poprášíme ze všech stran zázvorem.V misce smícháme kečup…
Připravíme marinádu z koření a oleje. Obě masa nakrájíme na kostky a necháme aspoň 2 hodiny marinovat.Cuketu a pórkovou nať pokrájíme na kolečka, cibuli na kousky, aby…
Maso z obou stran osolíme, opepříme, cibulku nakrájíme nadrobno a na másle ji zpěníme. Přidáme stehna a z obou stran je necháme rychle zatáhnout.Pak zalijeme vodou,…
1. Ve vestim hrnci uvarime zelne platky v osolene vode, olozime na saci kuchynsky papir (papertowels) and nechame oschnout. 2. Mezitim na hlubsi pany rozpalime 1…
Květák rozebereme na růžičky a mrkev rozkrojíme podélně na půlky. Květákové růžičky, mrkev a fazolové lusky povaříme skoro doměkka v lehce osolené vodě. Povařenou…
Smícháme kečup, koření, (kromě petrželky), 1 lžíci oleje a vytvoříme marinádu.Maso pečlivě obalíme v marinádě a necháme alespoň hodinu odležet.Poté na zbytku oleje…
Do hrnce dáme všechny uvedené suroviny určené na vývar, zalijeme studenou vodou a mírným varem uvaříme vývar. Mezitím si nadrobno nakrájíme cibuli. Mrkev, celer a…
Připravíme marinádu ve větší míse, do které se vejde celý steak. Pomocí vidličky steak v marinádě opakovaně propícháme, aby se marináda dostala dovnitř masa, opakovaně…
Cibulku osmažíme dozlatova na směsi másla a sádla, přidáme na ni propláchnuté a okapané houby, rychle orestujeme, přidáme pokrájenou mrkev, okořeníme kmínem, solí,…
Neloupaný lilek pokrájíme na kostičky a na tácu posolíme, necháme minimálně 15 minut. Potom na sítě propláchneme, důkladně vymačkáme papírovými utěrkami a na olivovém…