Rajská polévka s masovými knedlíčky a těstovinami
Recept ještě nebyl hodnocenNa oleji zpěníme mouku, připravíme jíšku, zředíme asi 1,5 l vody a necháme 10 minut provařit. Přidáme protlak, dochutíme podle chuti, jak máme rajskou rádi. Knedlíčky…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 946 kJ / 226 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,50 g |
| Tuky | 2,00 g |
| – nasycené | 0,50 g |
| – nenasycené | 1,50 g |
| –– mononenasycené | 0,50 g |
| –– polynenasycené | 1,00 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 9,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 600 mg |
| Sůl | 1,50 g |
| Sacharidy | 40,00 g |
| – cukry | 2,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Na oleji zpěníme mouku, připravíme jíšku, zředíme asi 1,5 l vody a necháme 10 minut provařit. Přidáme protlak, dochutíme podle chuti, jak máme rajskou rádi. Knedlíčky…
Plátky toustu opečeme v topinkovači. Vnitřní strany pokapeme sezamovým olejem, položíme velkou hrst petrželky bez tlustých stonků a plátky rajčat. Posolíme, přiklopíme a…
Oblíbený segedín v lehčí a zdravější verzi, která zapadá do pravidel dělené stravy! Kombinace šťavnatého masa, kysaného zelí a smetany doplněná celozrnnými knedlíky z…