Vepřový plátek“Adžika“v kefírové marinádě
Recept ještě nebyl hodnocenPlátky masa naklepeme, po okrajích nařízneme a po obou stranách hustě vetřeme koření Adžika. V uzavíratelné nádobě proložíme kefírem a necháme nejlépe do druhého dne…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 0 kJ / 0 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 0,00 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 0 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Plátky masa naklepeme, po okrajích nařízneme a po obou stranách hustě vetřeme koření Adžika. V uzavíratelné nádobě proložíme kefírem a necháme nejlépe do druhého dne…
Plátky masa lehce naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Každý plátek poklademe dvěma kolečky šunky, srolujeme a svážeme nití. Připravené rolky osmažíme…
Opláchnuté, osušené plátky masa po obou stranách naklepeme a na okrajích nařízneme, aby se nám při opečení nekroutily. Do nádobky s víkem dáme suroviny na marinádu,…