Suroviny
Porce: 3-6(záleží na tom,kolik na talíř naložíme masa)
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 405 kJ / 336 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,80 g |
Tuky | 4,50 g |
Vláknina | 1,80 g |
Cholesterol | 45 mg |
Sodík | 121 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 56,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový plátek“Adžika“v kefírové marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kg3x
Moje poznámka
Vepřový plátek“Adžika“v kefírové marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kg3x
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 16 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chléb z ovesných vloček
vikinka09 před 6 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Klar98 před 7 hodinami
Palačinky se šunkou plněné sýrem
Elen0766 před 8 hodinami
Pikantní medová žebra
jirkastu před 9 hodinami
Křehký jablkový koláč
Theodora před 9 hodinami
Maková náplň
mismi před 10 hodinami
Znojemská omáčka s rýží
Wenaneta před 11 hodinami
Kuřecí polévka s nudlemi
Kajkajak před 12 hodinami
Žampionovo-kuřecí guláš
Jan Nemec před 12 hodinami
Tématické fráze:
vepřový plátek,
maso naložené v kefíru,
nalozene maso v kefiru,
kefírová marináda,
vepřové plátky v marinádě,
maso adžika,
vepřové adžika,
maso v kefíru,
adžika vepřove,
vepřové plátky naložené v marinádě,
vepřový plátek naložený,
vepřové maso na kefiru,
jde nalozit veprove maso do kefiru,
kořeni adžika recepty,
adzika reny,
marináda s majoránkou,
smažený kapr naložený v cibulové marinádě,
jak naložit maso do kefíru,
recepty z kefíru s vepřovým masem,
přírodní plátek v v marinádě
Suroviny:
plec vepřová,
koření adžika,
kefír,
mouka hladká,
olej,
sůl,
cibulové kroužky
Komentáře (22)
marcik:Budu ráda,když vyzkoušíš
spagetka:Špagetko, já do kefíru nakládám i kapra
yanull:Janinko,když maso lehce opepříš a posypeš obyčejnou sušenou majoránkou a necháš přes noc v kefíru,tak si také pochutnáš
jarda Kadic:Jaroušku,do mléka jsem kdysi také sem tam maso naložila,ale v tom kefíru je takové no,ani né pikantnější,ale maso mi příjde více křehčí,než v tom mléce