Banánky bez lepku, mléka a vajec
Recept ještě nebyl hodnocenZe všech surovin vypracujeme hladké nelepivé těsto. Zabalíme ho do potravinové fólie a necháme hodinu odpočinout v chladu. Poté vyválíme plát silný asi 4 mm a vykrájíme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 008 kJ / 480 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 5,00 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,00 g | 
| Tuky | 26,00 g | 
| – nasycené | 14,00 g | 
| – nenasycené | 7,80 g | 
| –– mononenasycené | 7,00 g | 
| –– polynenasycené | 0,80 g | 
| ––– omega 3 | 0,00 g | 
| Vláknina | 7,00 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 10 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 53,00 g | 
| – cukry | 53,00 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
	
			
	
Ze všech surovin vypracujeme hladké nelepivé těsto. Zabalíme ho do potravinové fólie a necháme hodinu odpočinout v chladu. Poté vyválíme plát silný asi 4 mm a vykrájíme…
	
			
	
Všechny sypké suroviny odměříme do mísy. Tvoří-li karobový práše hrudky, důkladně je rozmělníme a vmícháme do sypké směsi. Poté přidáme tekuté suroviny a vymícháme…