Domácí vegan ledňáky bez lepku, mléka, vajec a sóji
Recept ještě nebyl hodnocenV hrnci smícháme rýžovou smetanu a kokosové mléko. Přidáme čokoládu nalámanou na kousky a zahříváme pomalu jen na nezbytnou teplotu. NEVAŘIT, stačí opravdu jen ohřát…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 950 kJ / 466 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,00 g |
Tuky | 22,00 g |
– nasycené | 12,00 g |
– nenasycené | 6,70 g |
–– mononenasycené | 6,00 g |
–– polynenasycené | 0,70 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 60,00 g |
– cukry | 60,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
V hrnci smícháme rýžovou smetanu a kokosové mléko. Přidáme čokoládu nalámanou na kousky a zahříváme pomalu jen na nezbytnou teplotu. NEVAŘIT, stačí opravdu jen ohřát…
Nejprve opatrně promícháme mouky s kakaem, cukrem a solí. Poté přidáme olej, cuketu a vanilkový extrakt a ručním šlehačem prošleháme. Je-li těsto příliš tuhé (záleží na…
Uvařené a vychladlé fazole zalijeme trochou vody a rozmixujeme na hladkou kaši. Přidáme všechny sypké suroviny a olej a za stálého míchání přiléváme zbylou vodu, až než…
Všechny sypké suroviny promícháme v hlubší míse. Poté přidáme olej, jablečné pyré a nastrouhanou cuketu a podle potřeby přiléváme vodu a vyšleháme středně husté, ale…
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Redakční rádce: Jak si vybrat ten nejlepší kuchyňský robot podle výkonu i materiálu a kolik vás to bude stát?
Cukroví až z rakouských lázní. Išlské dortíčky miloval i samotný císař pán Franz Josef
Dokonalá japonská kaše amasaké: Večer zamícháte, ráno vydatně a zdravě posnídáte