Zapečené brambory s hovězím ve vlastní šťávě
Recept ještě nebyl hodnocenUvařím bramobory ve slupce, pak je oloupu a nakrájím, položím na dno plechu. Na ně vložím směs, kterou připravím tak, že osmažím cibulku, přidám hovězí konzervy,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 372 kJ / 89 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 20,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 1,00 g |
| – nasycené | 0,50 g |
| – nenasycené | 0,55 g |
| –– mononenasycené | 0,50 g |
| –– polynenasycené | 0,05 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 45 mg |
| Sodík | 400 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Uvařím bramobory ve slupce, pak je oloupu a nakrájím, položím na dno plechu. Na ně vložím směs, kterou připravím tak, že osmažím cibulku, přidám hovězí konzervy,…
Připravíme bešamel: rozpustit máslo + mouka upražit dozlatova + přidat mléko, okořenit a povařit.Maso rozložíme do pekáčku (já peču v remosce). Poklademe nahrubo…