Veganský rýžový nákyp s broskvemi
Recept ještě nebyl hodnocenVaříme rýži, dokud nezměkne, přidáme 1/2 dózy kokosového mléka a vaříme, dokud nemá směs kašovitou konzistenci. Přidáme hnědý cukr, na pánvi restujeme ořechy a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 954 kJ / 706 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
Tuky | 68,00 g |
– nasycené | 63,00 g |
– nenasycené | 2,30 g |
–– mononenasycené | 2,00 g |
–– polynenasycené | 0,30 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 13,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 28 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 11,00 g |
– cukry | 5,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Vaříme rýži, dokud nezměkne, přidáme 1/2 dózy kokosového mléka a vaříme, dokud nemá směs kašovitou konzistenci. Přidáme hnědý cukr, na pánvi restujeme ořechy a…
Ovesná kaše je snídaňová klasika, která dokáže dodat spoustu energie do nového dne. Tentokrát její chuť doladíme kávou, kakaem a skořicí. Výsledná kaše je voňavá a velmi…
Přicházející podzim se nese ve znamení horkých polévek, které nám svojí báječnou chutí zpříjemní první sychravé dny. Polévka z pečené dýně a zeleniny je plná chuti a…
Quinou několikrát spatřte horkou vodou, abyste se zbavili hořké chuti. Do hrnce nalijte mléko, přidejte quinou, skořici, hřebíček a špetku soli. Přikryjte pokličkou a…
1. Vejce vyšleháme společně s cukrem do pevné bílé pěny. 2.Pomocí stěrky opatrně do pěny vmícháme hladkou mouku s kypřícím práškem a nakonec přidáme rozpuštěnou Heru…
Zmrazené banány dejte do výkonného mixéru (pokud takový nemáte, nechte banány lehce povolit, abyste svůj mixér nerozbili), přilijte kávu a kakao a rozmixujte dohladka…
Dokonale zelená polévka, která svou barvu získá díky čerstvému listovému špenátu. K němu při vaření přidáme brambory, petrželku a vše uvaříme ve vývaru. Před podáváním…