Veganský rýžový nákyp s broskvemi

Richard Schwarz Kuchař: Richard Schwarz

Doba přípravy: 35 min 2 porce Bezmasá jídla 1 názor

Suroviny

2 šálky rýže
1 dóza kokosového mléka
hnědý cukr
vlašské ořechy
slunečnicová semínka
trochu kokosových plátků
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Vaříme rýži, dokud nezměkne, přidáme 1/2 dózy kokosového mléka a vaříme, dokud nemá směs kašovitou konzistenci. Přidáme hnědý cukr, na pánvi restujeme ořechy a slunečnicová semínka, s trochou oleje.

  2. Rýžový nákyp nandáme na talíř, posypeme ořechy a přidáme broskve z dózy (popřípadě jiný druh ovoce). Pár broskví včetně šťávy, které jsme si odložili stranou, dáme do mixéru a mixujeme společně s druhou polovinou kokosového mléka tak, že dostaneme koktejl. Podáváme společně.

Poznámka

Další veganskou inspiraci najdete na http://ethictaste.cz

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Veganský rýžový nákyp s broskvemi

  • maikcrew maikcrew

    Škoda, že autor nezmínil přesný poměr kokosového mléka. Nutné odhadovat. Existuje x druhů kokosových mlék :-(

    Odpovědět

Tématické fráze: ryžový nákyp z kokosového mléka rýžový nákyp s broskvemi rýžový nákyp s ořechy nákyp z kokosového mléka ryzovy nakyp se salkem veganský koktejl

Zapomněl/a jsem heslo