Živáňské plněné kotletky
Recept ještě nebyl hodnocenKaždý plátek kotlety rozklepeme paličkou do stran, aby vznikl co největší plátek. Maso osolíme, opepříme, vetřeme do něj živáňské koření a potřeme plnotučnou hořčicí. …
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 339 kJ / 81 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 16,00 g |
Sůl | 40,00 g |
Sacharidy | 20,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Každý plátek kotlety rozklepeme paličkou do stran, aby vznikl co největší plátek. Maso osolíme, opepříme, vetřeme do něj živáňské koření a potřeme plnotučnou hořčicí. …
Kuřecí maso nakrájíme na kostky osolíme, opepříme a přidáme živáňské koření, zamícháme. Necháme aspoň hodinku v chladu odležet. Cibulky si očistíme a nakrájíme na…
Maso a celer si nakrájíme na kostky, česnek na plátky, přidáme živáňské koření, olej. Vše zamícháme a dáme do lednice odležet, nejlépe do druhého dne. Cibule nakrájíme…
Maso si umyjeme a nakrájíme na kostky. Česnek očistíme a nakrájíme na plátky. Maso dáme společně s česnekem, olejem a kořením do misky. Zamícháme, uzavřeme a dáme…
Úmyslně nepíši množství, protože každý má jiný hlad. Jednotlivé suroviny nakrájíme na plátky, ledvinky pečlivě očistíme, můžeme je očištěné přes noc dát do mléka,…
Den předem si líčka naklepeme, potřeme utřeným česnekem, okořeníme, zakápneme olejem a necháme odležet v lednici. Chili papričky, nakrájené na malé kousky, restujeme na…
Proužky slaniny rozškvaříme na trošce oleje, přidáme kolečka klobásky, kolečka lahůdkové cibulky i s natí, čtvrtky očistěných žampionů, osolíme a společně opečeme na…
Maso si makrájíme na plátky a naložíme do druhého dne do mléka. Maso osolíme, opepříme a obalíme v těstíčku, které si připravíme smícháním: vejce, mléko, koření,…
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 23. 4. 2024 13:54
Přidáno 23. 4. 2024 13:16
Už jste někdy ochutnali kaviár? Ten pravý je prý cennější než zlato a pochází jen ze tří druhů ryb
Valašský frgál se zrodil z omylu. Víte, že tradiční koláč se peče třeba i s kedlubnovou náplní?
Odhalte tajemství oblíbené asijské rybí omáčky. Hodí se nejen na skvělé jarní závitky!