Korpus ořechový - suroviny a ingredience
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 0 kJ / 0 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 0,00 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 0 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Recepty s touto surovinou
Dort vnučce k narozeninám
Recept ještě nebyl hodnocenTmavý korpus překrojený, bílkový celý. Spodní tmavý spojený karamelovým krémem s bílkovým korpusem, na to kávový krém, nahoru tmavý korpus. Celý povrch natřu tence…
Ve dvou srdcích jedna velká láska!!
Recept ještě nebyl hodnocenkorpus promažeme krémem, potřeme vršek a potáhneme marcipánem a zdobíme a hrajeme si...
Dort k promoci ( Inspirace)
Recept ještě nebyl hodnocenPo upečení a vychladnutí, naplníme, potáhneme, dozdobíme.
Další suroviny
Přečtěte si Zobrazit více