Hrachová polévka
Recept ještě nebyl hodnocenHrachové polévky jsou oblíbené, protože zasytí, jsou chutné a zdravé. Hrachovou polévku podle tohoto receptu můžeme doplnit osmahnutou uzeninou a na másle smaženými…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 880 kJ / 210 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 30,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 10,00 g |
– nasycené | 5,00 g |
– nenasycené | 4,00 g |
–– mononenasycené | 3,00 g |
–– polynenasycené | 1,00 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 50 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 0,10 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Hrachové polévky jsou oblíbené, protože zasytí, jsou chutné a zdravé. Hrachovou polévku podle tohoto receptu můžeme doplnit osmahnutou uzeninou a na másle smaženými…
Demi Glace je silný vývar, který vaši kuchyni pozvedne na úplně novou úroveň. Silná, masová chuť propůjčí každému pokrmu punc dokonalosti. Vývar je potřeba dlouho…
Telecí kosti se solí a mrkví uvaříme. Čím déle vaříme, tím bude vývar silnější. Vývar přecedíme, sebereme všechen tuk.Do vývaru rozmačkáme vidličkou mrkev, přidáme na…
Oháňku necháme u řezníka nasekat na špalíky (cca 5 ks). Očištěné kosti a oháňku naskládáme do pekáčku s 3 lžícemi olivového oleje. Přidáme neoloupané stroužky česneku a…
Základní silná omáčka, která se dá využít i na přípravu dalších pokrmů. Z kořenové zeleniny, uzeniny, kostí a vína připravíme omáčku, kterou po vychladnutí můžeme…