Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kost telecí - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie880 kJ /
210 kcal
Bílkoviny30,00 g
– z toho živočišné bílkoviny30,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky10,00 g
– nasycené5,00 g
– nenasycené4,00 g
–– mononenasycené3,00 g
–– polynenasycené1,00 g
––– omega 30,10 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 50 mg
Sodík 80 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy0,10 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Hrachová polévka Videorecept

Hrachová polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Hrachové polévky jsou oblíbené, protože zasytí, jsou chutné a zdravé. Hrachovou polévku podle tohoto receptu můžeme doplnit osmahnutou uzeninou a na másle smaženými…

toprecepty.cz

150 min

Demi Glace

Demi Glace

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Demi Glace je silný vývar, který vaši kuchyni pozvedne na úplně novou úroveň. Silná, masová chuť propůjčí každému pokrmu punc dokonalosti. Vývar je potřeba dlouho…

Mirusha

420 min

Telecí vývar

Telecí vývar

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Telecí kosti se solí a mrkví uvaříme. Čím déle vaříme, tím bude vývar silnější. Vývar přecedíme, sebereme všechen tuk.Do vývaru rozmačkáme vidličkou mrkev, přidáme na…

Demi glace v pomalém hrnci

Demi glace v pomalém hrnci

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Oháňku necháme u řezníka nasekat na špalíky (cca 5 ks). Očištěné kosti a oháňku naskládáme do pekáčku s 3 lžícemi olivového oleje. Přidáme neoloupané stroužky česneku a…

Mama-mia

900 min

Základní hnědá omáčka

Základní hnědá omáčka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Základní silná omáčka, která se dá využít i na přípravu dalších pokrmů. Z kořenové zeleniny, uzeniny, kostí a vína připravíme omáčku, kterou po vychladnutí můžeme…

jan.alois

330 min

Naposledy jste si prohlédli