Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Demi glace v pomalém hrnci

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 900 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 840 min

900 min (60 min příprava + 840 min tepelná úprava)

27. 1. 2023 12:21

Suroviny pro 30 porcí

30 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Mama-mia Mama-mia

27. 1. 2023 19:18

Marie Svarcova: Děkuji, já též, hovězí, kuřecí i zeleninový bujón. Masox a spol.uz nekupuji :-)

Marie Svarcova Marie Svarcova

27. 1. 2023 14:13

:-)<3:yes::yes: moc se mi líbí provedení, zamrazuji tak zredukované vývary a jsou vždy k dispozici :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: kost telecí, oháňka hovězí, olej olivový, mrkev, petržel, cibule, bulva celerová, pórek, česnek, máslo, tymián, koření nové koření, pepř, bobkový list, protlak rajčatový, víno červené suché

TopRecepty.cz

Demi glace v pomalém hrnci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/736Gw