Křenová omáčka
Recept ještě nebyl hodnocenMáte chuť na omáčku, co má říz? Zkuste křenovou. Česká klasika, která se z našich jídelníčků téměř vytratila, ale rozhodně nezaslouženě. Smetanová omáčka dochucená…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Máte chuť na omáčku, co má říz? Zkuste křenovou. Česká klasika, která se z našich jídelníčků téměř vytratila, ale rozhodně nezaslouženě. Smetanová omáčka dochucená…
Křenová omáčka je stálice české tradiční kuchyně. Jemná, smetanová, méně či více štiplavá na jazyku. Výborná k uzenému masu, stejně tak k hovězí nebo vepřové pečeni.…
Cviklu ošúpeme a na jemno nastrúhame. Zmiešame s maslom, jogurtom, smotanou, osolíme, okoreníme. Nakoniec vmiešame najemno nastrúhaný chren.
Saláty z kuchyně našich babiček i maminek nejsou zrovna kaloricky úsporné, ale zato jsou chuťově vymazlené. Jednu z hlavních složek často tvoří majonéza, v lepším…
Běžným způsobem uvaříme rýži a necháme ji vychladnout.Papriky omyjeme, odstraníme semeník a nakrájíme na kostičky. Drobně nakrájíme cibulkou a petrželku. a fazolemi bez…
Kedlubnu oloupeme a nakrájíme na větší hranolky. Smícháme koření s olejem a osušené hranolky zamícháme, aby byly všechny obaleny.Přendáme je na plech s pečícím papírem…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami