Maki sushi
Recept ještě nebyl hodnocenSushi je tradičním japonským pokrmem, který si už našel místo i v srdcích Čechů. Jeho výroba je snadná a může to být i zábava. Stačí správně uvařit a dochutit rýži a dál…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 360 kJ / 325 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,00 g |
| Tuky | 15,00 g |
| – nasycené | 5,00 g |
| – nenasycené | 10,00 g |
| –– mononenasycené | 5,00 g |
| –– polynenasycené | 5,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 5,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 2,50 g |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 40,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Sushi je tradičním japonským pokrmem, který si už našel místo i v srdcích Čechů. Jeho výroba je snadná a může to být i zábava. Stačí správně uvařit a dochutit rýži a dál…
Rýži uvaříme jako obvykle a necháme ji vychladnout, nejlépe tak, že ji rozprostřeme na tác. Svaříme rýžový ocet s cukrem a solí a do teplého vmícháme wasabi křen a…
Na Topkach je uz vela velmi dobrych postupov ako si uvarit kratku sushi ryzu a plus ako ju ochladit a ochutit a cely postup pripravy rolovania bambusovej podlozky. Moj…
Rýži uvaříme stejně jako českou, jen nesolíme a ani jinak nedochucujeme. Horkou uvařenou rýži promícháme s rýžovým sushi octem, tak, aby byla rýže pouze velice jemně…