Jihočeská švanda: Snadnou omáčku z rozvařených borůvek využijete na lívance i knedlíky a chutná božsky
Pudinková buchta s jahodami podle Laďky Něrgešové: Dokonalé spojení chutí korunují dvě vrstvy těsta a šlehačková poleva
„Červenec žne žita, višně k tomu vítá,“ říká lidová moudrost aneb Jakými pranostikami se v červenci řídili naši předkové
Dietní recepty Variace na fondue aneb narozeninová oslava bez lepku, mléka a vajec Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Brambory ve slupce důkladně umyjeme a vaříme 10 minut (ne zcela doměkka). Poté vodu slijeme a necháme je vychladnout. Studené brambory nakrájíme i se slupkou na měsíčky.… petram
I pečivo se dá zavařit: Koláč, bábovka nebo chleba ze sklenice pak vydrží čerstvé a vláčné několik měsíců
Krůtí kouličky v kari omáčce s hráškem a čerstvým koriandrem Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 varilamyskakasicku