Žokej Josef Váňa: Tři dny před Velku pardubickou jsem jedl jen tvaroh, abych shodil, vzpomíná česká legenda
Fantastické dýňové tiramisu podle Terezy z Peče celá země: Voní kávou a skořicí a děti ho milují ve verzi s jablečným moštem
Italský penicilin: Silná polévka pastina je lék italských babiček, který vás při nemoci postaví na nohy
Dietní recepty Variace na fondue aneb narozeninová oslava bez lepku, mléka a vajec Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Brambory ve slupce důkladně umyjeme a vaříme 10 minut (ne zcela doměkka). Poté vodu slijeme a necháme je vychladnout. Studené brambory nakrájíme i se slupkou na měsíčky.… petram
Dokonalou chuť pravého vídeňského řízku zajistí správné naklepání, hrubší strouhanka i krátké smažení
Česká klasika boduje ve světě: Rýžový nákyp získal uznání od zahraničních odborníků ze serveru Taste Atlas