Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vánočně provoněný byt? Jedině s purpurou a výběrovou kávou

Chcete tip na vánoční dárek, který je prostě super, potěší každého a provoní celý byt? Pak si přečtěte tento článek.

Vánoce jsou za dveřmi a nastal čas shonu a stresu v obchodních centrech. Naštěstí přichází také čas krásné pohody v teple a klidu domova. Jak se vypořádat s venkovním stresem a jak na domácí pohodu? Je to hrozně jednoduché. Čtěte dále a poradíme vám jak na dvě mouchy jednou ranou.

Problém vánočních stresů vězí ve dvou základních nepříjemnostech.

  1. Musíte se prodírat mezi davy stejně nervózních nedočkavých lidí, kteří chtějí mít nákup konečně za sebou.
  2. Musíte sehnat a hlavně vymyslet skvělý dárek pro své nejbližší.

Vánoční prodírání mezi nervózními lidmi by se už pomalu dalo označit za sport. Vážně uvažujeme, že s touto disciplínou budeme kandidovat na zimní olympijské hry 2022 (je to příznačné, protože první ZOH se konaly v roce 1924 a v roce 2022 to budou 24. ZOH => symbol Vánoc kam se podíváš..;-) ). Co hůř, v posledních letech je trend takový, že bychom je mohli pomalu přihlásit i na letní olympijské hry. Je to novinka, dárky už se prý shánějí od srpna.

Káva

Jak se tedy vyhnout davům? Dnešní doba nám trošku nahrává. Je bohužel moc rychlá a potlačuje tak naše hodnoty. O to jednodušší je pak blýsknout se s něčím skvělým. Navíc nám ale umožňuje nakupovat online. Sednete k počítači, projedete pár stránek s fajn inspirací, zmáčknete 3 tlačítka, napíšete pár slov, zmáčknete „Ok“ a je to. Super dárek už je na cestě. Tudy vede cesta. Nákupy online bez stresu a tlačenic.

Jak bez stresu vybrat ten opravdu správný dárek? Chce to štěstí nebo hodně hledání. Už jsme vám dali jednu radu. Nakupovat online. Teď dáme i radu druhou. Tip na vánoční dárek, který je prostě super. Potěší každého, provoní byt, budete ho dostávat i za další 3 měsíce a ještě si díky němu smlsnete na skvělých chutích.

Stresu už bylo dost, teď se podívejme na tu pohodu. Jak ji doma vytvořit? Opět jsem zpátky u krásných vůní, žádného spěchu a skvělých chutí. Udělejte si společně degustační večer, který provoní byt a navodí tu správnou domácí atmosféru. Něco vám ale chybí, je to ta káva, kterou budete degustovat. Výběrová káva, která umí provonět byt stejně jako purpura. Každá chutná úplně jinak, každá voní úplně jinak, a přesto je to pořád ta stejná božská tekutina.

Degustační balíček

Vyzkoušejte vyváženou kávu z pražírny La Boheme Café, která chutná sladkou a šťavnatou chutí ostružin, černého rybízu a melasy s aroma květin a horských bylin. Právě aroma provoní váš byt klidnými vůněmi a o božský pocit na jazyku se postarají ostružiny a černý rybíz.

To ale není vše. Pražírna BirdSong Coffee si pro vás v prosinci připravila jinou kávu. Ta chutná po sladkých tónech broskví a třešní s citrusovou dochutí. Tento orchestr chutí krásně doplňuje svým citrusovým aroma s nádechem vanilky. Vánoce jak vyšité.

Do třetice všeho dobrého. Úplně jiná česká pražírna, Dos Mundos, na Vánoce upražila svoji specialitu z Keni. Má v sobě citrusové tóny, kandované ovoce, mango a lehkou pralinkovou dochuť. Také se vám sbíhají sliny?

Shrneme si to všechno dohromady:

  • Chceme se vyhnout vánočním shonům a stresu.
  • Chceme dát krásný a originální dárek, který těší po delší dobu.
  • Chceme navodit vánoční atmosféru plnou krásných vůní a chutí.
  • Chceme ochutnat všechny kávy a později ještě spoustu dalších.

To všechno vyřeší předplatné balíčku služby Coffee to Home, který můžete koupit jako skvělý vánoční dárek (otestováno loňskými spokojenými zákazníky) nebo třeba i jen tak pro sebe, pokud máte rádi tu nejlepší výběrovou kávu. Tak jak tak neprohloupíte, ručíme vám za to. ;-) 

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více