Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kůže z bůčku - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie644 kJ /
154 kcal
Bílkoviny16,00 g
– z toho živočišné bílkoviny16,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky10,00 g
– nasycené2,50 g
– nenasycené7,00 g
–– mononenasycené3,00 g
–– polynenasycené4,00 g
––– omega 30,20 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 60 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Pečínka ve skle

Pečínka ve skle

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Masové zavařeniny upotřebíte v průběhu celého roku. Když zrovna nebudete vědět co k večeři, nebo obědu, budete je mít vždy po ruce. Můžete je konzumovat za studena, jen…

heli3

135 min

Dvojí lančmít

Dvojí lančmít

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Kůži a kosti z bůčku a případný ořez dáme vařit do papiňáku asi na půl hodiny. Dala jsem do hrnce sůl, několik kuliček nového koření, několik kuliček pepře, dva bobkové…

Naposledy jste si prohlédli