Linguini s pestem a parmezánem
Recept ještě nebyl hodnocenUvaříme si linquini podle návodu na obalu, vedle v malém hrnci si ohřejeme pesto (množství podle chuti, u nás se dává půlka skleničky). Když se linquini uvaří, smícháme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 509 kJ / 361 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,00 g |
Tuky | 1,20 g |
– nasycené | 0,40 g |
– nenasycené | 0,30 g |
–– mononenasycené | 0,15 g |
–– polynenasycené | 0,15 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 2,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 74,00 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Uvaříme si linquini podle návodu na obalu, vedle v malém hrnci si ohřejeme pesto (množství podle chuti, u nás se dává půlka skleničky). Když se linquini uvaří, smícháme…
Vo velkom hrnci nechame zovriet trochu osolenej vody. Vlozime rezance s ruzickami brokolice a varime 10 minut, kym cestoviny nie su makke, ale pevne na zahryznutie.…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno 27. 4. 2024 19:17
Přidáno 27. 4. 2024 18:33
Jak rychle a navždy zkrotit emoční přejídání: Konec hamburgerovým orgiím a nočním nájezdům na ledničku
Královské chutě: Karel IV. měl rád dušené veverky a kaše s medem. Jídlo si nabíral speciálním způsobem
Medová krkovička: Krkovička naložená v medu a pečená na pivu je neuvěřitelně křehká a šťavnatá, navíc snadná na přípravu