Falešná znojemská do 100,-
Recept ještě nebyl hodnocenCibuli nakrájíme na jemno a osmahneme na oleji.Hovězí maso nakrájíme na kostky, vložíme na cibuli, trochu podlijeme vodou. Podle chuti osolíme a opepříme, přidáme lžíci…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 448 kJ / 107 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 20,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 3,00 g |
| – nasycené | 1,00 g |
| – nenasycené | 1,30 g |
| –– mononenasycené | 1,00 g |
| –– polynenasycené | 0,30 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 80 mg |
| Sodík | 65 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Cibuli nakrájíme na jemno a osmahneme na oleji.Hovězí maso nakrájíme na kostky, vložíme na cibuli, trochu podlijeme vodou. Podle chuti osolíme a opepříme, přidáme lžíci…
V pekáčku opečeme maso a kosti na sádle. Pokud máme hrnec s funkcí Smažení, opečeme kosti ze všech stran v hrnci 15 minut při teplotě 200 ˚C.Přidáme nakrájenou zeleninu…
Poctivý hovězí vývar, dobrý a silný, se zeleninou a domácí zavářkou, můžete připravit k nedělnímu nebo svátečnímu obědu. Při jeho přípravě nespěchejte, je důležité, aby…
Houby očistíme a pokrájíme na plátky. Hovězí maso z vývaru nakrájíme na malé kousky.Rýži opláchneme, dáme do nádoby, zalijeme vodou, přidáme kurkumu sůl a pod pokličkou…
Všechny ingredience s vyjímkou protlaku, cukru, vína, jíšky a nudlí dám vařit do studené vody. Ideální je volné vaření - tažení a odebírání pěny, trvá déle, ale výsledek…
Do cca 2 litrů studené vody dáme pozvolna vařit maso, cibuli, přidáme pár kuliček celého pepře a sůl. Když je maso téměř měkké, vyndáme cibuli (dává se do polévky jen…
Z masa, boku a skeletu připravíme vývar. Zeleninu nakrájenou na menší kousky orestujeme na rozškvařené slanině a másle do tmavohněda. Pak přidáme k vývaru a vaříme cca…