Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kurkumové rizoto s houbami a hovězím masem

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

24. 10. 2013 18:45

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 950 kJ / 2 378 kcal
Bílkoviny91,96 g
Tuky33,67 g
Vláknina26,45 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 215 mg
Sůl0,65 g
Sacharidy414,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Kurkuma patří ke zdravé výživě. Působí blahodárně na játra, žlučník a žaludeční stěny. Svádí boj s rakovinotvornými látkami a podle zahraničních výzkumů spolu se skořicí pomáhá upravovat hladinu cukru v krvi. Přestože název působí cizokrajně, najdeme kurkumu v mnoha potravinách. Její jasně žluté barvivo se používá k barvení másla, pečiva, těst, sýrů, likérů, dřeva i látek. Má lehce nakyslou nebo nahořklou chuť, podporuje trávení a velmi dobrá kombinace je se zázvorem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

26. 10. 2013 11:44

varilamyskakasicku::yes::yes::yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

26. 10. 2013 11:33

A-kucharka-Z: díky;-)

A-kucharka-Z

26. 10. 2013 11:32

varilamyskakasicku::yes::yes::yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

26. 10. 2013 11:29

Děvčata a kluci děkuji za příjemné a i kritické komentáře k receptu, každá kritika člověka nakopne a posouvá Vás dál. Všechno, co se v životě zažije, ať už kladné nebo záporné, je v podtstatě užitečné. K těm, co sem vkládají často své negace, k tomu mohu říci toto. " Máš-li v sobě hněv, je to Tvoje věc, já Ti ho posílám zpátky"- razím heslo: "žít a nechat žít":-K

A-kucharka-Z

26. 10. 2013 11:26

Teda lidi, Vy tady máte vážně STAROSTI....

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

26. 10. 2013 08:16

rebeka: SOUHLASÉM. Nemám rád, když se něco zbytečně haní. Ani u nás v rodině není vždy shoda s určitým vařením. Každý dělá jinak -podle svého a chuti.
Když už mne něco naštve je, že se třeba někdo přihlásí ne na vaření,ale soutěže o jídle ,jako je např."Prostřeno" a pak nejí, sladkí,červené,maso vepřové ,nebo hovězí,saláty atd,atd. Jak může takový soutěžící něco hodnotit, když to neochutná, . Proč tam vůbec leze a nenechá místo těm co to zajímá a baví a rádi jí a ochutnají nové věci. Já se neodtahuji od ničeho a rád vše ochutnám,kromě pejska bych nemohl. Je to pro mne srdeční záležitost stejně jako bych měl jíst člověčí.

rebeka rebeka

26. 10. 2013 07:28

vím, že tento koment bude za chvilku smazán... ale opravdu nechápu, proč se u některých autorů mažou komentáře, já sice většinou negativní komenty nepíšu, to všichni ví, ale když má někdo k receptu výhrady, není mu něco jasné, nebo se mu prostě nezdá např. gramáž atd, komentář je napsán slušně, tak PROČ je smazán:-?:-?
pak se nedivím, že neregistr. píší, že se to tady kastuje... v tom případě mají pravdu:-//
hezký den:-K

Jitkas

26. 10. 2013 06:02

www.toprecepty.cz: Dovolim si Vam oponovat, ale moje dva komentare, tykajici se pouze a jen receptu- tedy mnozstvi oleje a ryze, pouziti vody ci vyvaru, byly smazany. Neni to zadna tragedie, svet bude urcite fungovat i bez nich. Kdokoli trochu soudny a pri smyslech to pochopi sam, staci si precist recept. Kdyz korektne, tak vsichni, vcetne autorky receptu.

Simona Skolakova Simona Skolakova

25. 10. 2013 19:26

rebeka:;-):yes::yes::yes::yes::yes::yes:

rebeka rebeka

25. 10. 2013 18:53

jarda Kadic::-O:-O no, já teď pročítám recepty, a vůbec tomu nerozumím... to je jak u Chocholouška... kometáže nedávají smysl, asi tím, že některé byla smazány... u jiných receptů nevadí, že jsou tam komentáře, netýkající se receptů:-?

jarda Kadic jarda Kadic

25. 10. 2013 18:46

Jak to vidím,tak všichni autoři receptů jsou si rovni, někteří však rovnější.Klidně to můžete vymazat:no:

1974andrea 1974andrea

25. 10. 2013 15:53

www.toprecepty.cz:I neregi Myšmaš, Simona Kučerová, já a další jsme psali k receptu připomínky, jak to vaříme my nebo jak bychom to vylepšily. To je snad taky k receptu. Ne vždy se musí se vším souhlasit.;-)

toprecepty.cz toprecepty.cz

25. 10. 2013 15:51

komentáře, které se týkaly pouze receptu jsem nesmazal
LH

1974andrea 1974andrea

25. 10. 2013 15:37

www.toprecepty.cz:Můžete mi teda sdělit, proč byly smazané i komentáře, které se receptu týkaly? To si jen tak autor receptu může určit, které tam chce nechat a které smazat? No to už je teda vrchol tady :-!:-!:-!:no:

toprecepty.cz toprecepty.cz

25. 10. 2013 15:13

Dobrý den,
budeme opravdu moc rádi, když komentáře se budou týkat pouze receptů a ostatní si budete řešit jinde ( diskuze, soukromé vzkazy ) a nám tím necháte prostor pro práci na zlepšování stránek a nebudeme muset trávit čas mazáním příspěvků
děkujeme LH

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: houbové rizoto s hovězím masem žlučník a houbami rizoto houbove s hovezim masem rizeto s kurkumou hovězí s kkurkumou smazané rizoto recept na hovezi rizoto rioto s kurkuma kurkumové recepty recept na rizoto na žlučník kurkumový knedlík rizoto z kurmumy rizeto z kurkumy houbové rizoto s kurkumou kurkumový likér sladkí recepty kurkuma ryzoto houbové rizoto s hovězím rýže s hovězím a houbami recept kometaze

Suroviny: rýže, houby lesní, olej, kmín drcený, sůl, pepř, kurkuma, cibule, maso hovězí na polévku, vývar

TopRecepty.cz

Kurkumové rizoto s houbami a hovězím masem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jBXY