Postup přípravy
Zalijeme vývarem a vaříme 9 hodin. Krok 4: Po 9 hodinách vyjmeme maso, kosti a koření a pokud chceme boršč zahustit, vmícháme mouku rozkvedlanou v troše vody. Výborný je ale i bez zahuštění. Krok 5: Nakrájíme maso na kostky a vrátíme do polévky.
Provaříme ještě asi 30 minut. Krok 6: Podáváme se zakysanou smetanou a koprem.
Zveřejněno 28. 1. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Boršč z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5Z34
Moje poznámka
Boršč z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5Z34
Nejnovější recepty
Piškotové kostky s tvarohovým krémem
Přidáno před 2 hodinami
Chuťovka s prejtem k pivu
Přidáno před 2 hodinami
Bramboráčky s prejtem
Přidáno před 3 hodinami
Banánové muffiny s ořechy
Přidáno před 4 hodinami
Ovesné sušenky s hořkou čokoládou
Přidáno před 7 hodinami
Čokoládovo-pudinkové tyčinky z plundrového těsta
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koblihy z domácí pekárny
Neregistrovaný před 8 minutami
Šťavnaté zapečené kotlety
Neregistrovaný před 9 minutami
Karbanátky z brokolice a krůtí šunky s tvarohem
Neregistrovaný před 11 minutami
Kakaové muffiny
Neregistrovaný před 14 minutami
Pravý vepřový guláš
Neregistrovaný před 17 minutami
Krkovička na cibuli a worchesteru
Neregistrovaný před 19 minutami
Krkovička na cibuli
Neregistrovaný před 22 minutami
Špagety à la carbonara
Neregistrovaný před 32 minutami
Francouzská cibulačka
Neregistrovaný před 34 minutami
Utopenci se zelím
Neregistrovaný před 36 minutami
Suroviny:
maso hovězí na polévku,
sádlo,
kost hovězí morková,
cibule,
mrkev,
petržel,
bulva celerová,
řepa červená,
brambory,
zelí hlávkové,
protlak rajčatový,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř,
vývar hovězí,
mouka hladká,
smetana zakysaná,
kopr
Komentáře (1)