Šťavnatá jablečná buchta
Recept ještě nebyl hodnocenTato výborná kakaová buchta je díky jablkům krásně šťavnatá. Zdobí ji čokoládová poleva, nadrcené oříšky a kalíšky mochyně, která zpestří dezert svou zajímavou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 328 kJ / 79 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,90 g |
| Tuky | 1,70 g |
| – nasycené | 0,14 g |
| – nenasycené | 1,29 g |
| –– mononenasycené | 0,17 g |
| –– polynenasycené | 1,12 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 5,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 8 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 11,00 g |
| – cukry | 9,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Tato výborná kakaová buchta je díky jablkům krásně šťavnatá. Zdobí ji čokoládová poleva, nadrcené oříšky a kalíšky mochyně, která zpestří dezert svou zajímavou…
Nepečený dort připravíme snadno. Piškoty spojíme ořechovým krémem z ricotty, přidáme šťavnaté mandarinky a osvěžující kiwi. Dort skvěle drží tvar díky želatině. Ozdobíme…
Díky jablíčkům jsou měkké, což ocení především děti, a také sladké, takže mnoho dalšího slazení už nepotřebují. Slad je navíc jedna z těch méně škodlivých forem slazení,…
Mochyně, známá též jako physalis, je opravdu lahodná a obsahuje spoustu minerálních látek a vitaminy A a C. Z mochyně můžete připravit chutný sladký džem, kterým můžete…