Buchta s morušemi
Recept ještě nebyl hodnocenSurovina na těsto smícháme v míse dohromady, těsto nalijeme na vymazaný a vysypaný plech, hustě poklademe morušemi a upečeme.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 326 kJ / 78 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,00 g |
| Tuky | 0,20 g |
| – nasycené | 0,02 g |
| – nenasycené | 0,08 g |
| –– mononenasycené | 0,01 g |
| –– polynenasycené | 0,07 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 2,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 7 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 17,00 g |
| – cukry | 13,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Surovina na těsto smícháme v míse dohromady, těsto nalijeme na vymazaný a vysypaný plech, hustě poklademe morušemi a upečeme.
Moruše obsahují spousta vitamínů a minerálů. Pokud máte bohatou úrodu, zkuste je jednoduše zavařit. Takto zavařené jsou opravdu výtečné, budou chutnat na lívancích,…
Všechny vychlazené suroviny rozmixujeme do hustého koktejlu a dáme zmrazit do zmrzlinovače.
Moruše přebereme, stopičky není třeba otrhávat, mohou na plodu zůstat. Vsypeme je do nepřilnavého kastrolu, zalijeme citronovou šťávou, zasypeme cukrem a dáme péct do…
Omyjeme a očistíme ovoce, dáme do nádoby na mixování a rozmixujeme nejprve s mlékem, pak přidáme smetanu a suroviny na dochucení.Dáme do nádoby, ve které budeme mrazit…
Maličká domácí pekárna může pomoci i při přípravě marmelády. Odpadá nám tím zdlouhavé míchání i hlídání, aby se marmeláda nepřipálila, pekárna všechnu práci zvládne za…