Suroviny
Porce: asi 800 g zmrzliny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 532 kJ / 605 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,00 g |
Tuky | 4,40 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 154 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 121,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechny vychlazené suroviny rozmixujeme do hustého koktejlu a dáme zmrazit do zmrzlinovače.
Zveřejněno 25. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zmrzlina z moruší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o89Y
Moje poznámka
Zmrzlina z moruší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o89Y
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Proteinové ovesné vločky s malinovým proteinem a hořkou čokoládou
Přidáno před 8 hodinami
Rýžové nudle se zeleninou, sójovými kousky a arašídovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Roláda Harlekýn podle Míši Landové
Přidáno před 15 hodinami
Těstoviny s krémovou omáčkou Alfredo s krevetami a brokolicí
Přidáno před 17 hodinami
Plněné sladké broskve
Přidáno před 18 hodinami
Bulgur s cuketou, mrkví, fazolkami a hráškem
Přidáno 9. 7. 2025 13:14
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Cinderka před 6 hodinami
Nepečené kokosové košíčky s čerstvým ovocem
Amphibian před 7 hodinami
Citrónové muffiny
terezakrejzarova před 9 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
kiellmo před 9 hodinami
Boloňská omáčka
DavidVolvo před 9 hodinami
Máslové kuře s lilky na rozmarýnu
smrkusa před 10 hodinami
Okurková polévka
jarpos před 10 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou a hořčicí
zdesse před 11 hodinami
Pečená rolka ze slaniny, sýra a mletého masa
Jan Nemec před 11 hodinami
Tématické fráze:
moruše černá zpracování,
moruše černá recepty,
zpracování moruší,
marmeláda z moruše,
moruše zpracování,
jak zpracovat moruše,
marmeláda z moruší,
džem z moruše,
zpracování moruše,
moruše bílá recepty,
moruše marmeláda,
moruše dzem,
jak chutná moruše,
co udelat z moruse,
moruše černá,
dzem z morusi,
moruše černá keř,
jak zpracovat moruši,
co udelat z moruší,
moruše černá recept
Suroviny:
moruše,
jogurt bílý,
smetana ke šlehání,
cukr,
šťáva citronová
Komentáře (22)
Kanyla: pokud nemáš zmrzlinovač a chceš jakoukoliv zmrzku zkusit udělat, vyrob ten počáteční "koktejl" a dej ho v krabičce do mrazáku. Pak stačí zmrzku asi co 45-60 minut pořádně promíchat (ztuhlou část s tou řídkou) - tím zabráníš tvorbě ledových krystalů, které by mohly poškrábat vaše namlsané jazýčky
Máš to krásně naaranžované
Ještě poznámka - ty černé moruše se mi zdají být lehce víc kyselejší, než ty bílé.
Ty černé velice barví. Určitě by z tho byla výborná šťáva a kámoška z nich dělala prý úžasnou marmošku.