Kedlubny se sýrem
Recept ještě nebyl hodnocenKedlubny na česneku jsou důkazem, že jednoduchost v kuchyni vítězí! Minimum surovin, rychlá příprava a přesto plná a výrazná chuť. Ať už hledáte lehkou večeři nebo něco…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Kedlubny na česneku jsou důkazem, že jednoduchost v kuchyni vítězí! Minimum surovin, rychlá příprava a přesto plná a výrazná chuť. Ať už hledáte lehkou večeři nebo něco…
Plněné papriky s rajčatovou omáčkou patří mezi tradiční české pokrmy a každá hospodyňka má malinko jiný recept. Tahle ostřejší verze omáčky obsahuje celé kousky zeleniny…
Vláčné škvarkové pagáče s pikantním nádechem, o který se postará kečup, hořčice, cibule a česnek. Ideální ke sklence vína nebo jako pohoštění, které zmizí ze stolu dřív,…
Lehký, křupavý a plný svěžích chutí – tento letní salát z okurek, rajčat a řapíkatého celeru je ideální volbou do horkých dnů. Skvěle doplní grilování, piknik i lehký…
Osvěžující a lehký salát z čerstvého celeru, vajec a oliv je skvělou volbou pro zdravý oběd či večeři. Chuť nastrouhaného celeru, kombinovaná s výraznou chutí hořčice,…
Tradiční česká klasika v odlehčené a zdravější verzi podle zásad dělené stravy. Šťavnaté králičí maso vařené s kořením, jemná cuketová omáčka bez mouky a originální…
Grilování se nemusí týkat pouze burgerů nebo kuřecího masa. Tahle vepřová panenka s houbovým ragů na víně je dokonalé sváteční jídlo a okouzlíte jím nejednu návštěvu.…
Šťavnatý kuřecí plátek s broskví a sýrem je jednoduché jídlo, které zvládnete za pár minut. Sladká broskev v kombinaci s masem a sýrem vytváří nečekaně harmonické…
Krakonošův bramborákový nákyp je poctivá horská dobrota, která voní po česneku, slanině a houbách. Kombinuje křupavý bramborák s jemným nákypem a vytváří syté jídlo…
Spojení jemných fazolí a voňavých hub dává vzniknout syté, ale zároveň lehké polévce, která zahřeje i potěší. Svačinová fazolová polévka s houbami je ideální volbou,…
Maso osolíme, opepříme, potřeme rozmačkaným česnekem, podlijeme.Dáme přikryté do trouby vyhřáté na 220°C asi na 45 minut péct.Mezitím nakrájíme oloupanou cibuli najemno,…
Vláčný a nadýchaný, takový je houbový trhanec z klouzků. Voní kmínem, máslem a koriandrem a chutná skvěle i samotný. Můžete ho také doplnit svěžím zeleninovým salátem a…
Ať už se vám papriky urodily na zahrádce, nebo jste je výhodně nakoupili v obchodě, připravit z nich můžete skvělou zavařeninu. Barevné kousky stačí proložit pikantní…