Srnčí ragú z plece
Recept ještě nebyl hodnocenSrnčí maso nakrájíme na přibližně stejně velké kostky, a slaninu na menší kostky. Maso smícháme s kořením a vložíme nejlépe do druhého dne do lednice uležet. Do hrnce…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 318 kJ / 76 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 18,30 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 0,30 g |
| – nasycené | 0,12 g |
| – nenasycené | 0,11 g |
| –– mononenasycené | 0,05 g |
| –– polynenasycené | 0,06 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 45 mg |
| Sodík | 76 mg |
| Sůl | 0,19 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Srnčí maso nakrájíme na přibližně stejně velké kostky, a slaninu na menší kostky. Maso smícháme s kořením a vložíme nejlépe do druhého dne do lednice uležet. Do hrnce…
Lahodné srnčí ragú na špeku se skvěle hodí k nedělnímu rodinnému obědu. Odležení masu prospěje a lépe vynikne jeho chuť. Měkké a šťavnaté kousky masa, lahodná omáčka a…
Na sádle osmahneme cibuli do růžova, zasypeme sladkou paprikou, přidáme na kostky nakrájené maso, masox, koření a přisolíme. Dusíme téměř do měkka, mírně podléváme…