Nejlepší plněné perníčky
Recept ještě nebyl hodnocenPlněné perníčky patří mezi nejvoňavější vánoční cukroví. Voní totiž medem a perníkovým kořením. Naplnit je můžete čokoládovou pomazánkou nebo marmeládou. Perníčky jsou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 0 kJ / 0 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 0,00 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 0 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Plněné perníčky patří mezi nejvoňavější vánoční cukroví. Voní totiž medem a perníkovým kořením. Naplnit je můžete čokoládovou pomazánkou nebo marmeládou. Perníčky jsou…
Ze všech surovin vypracujeme hladké těsto, které necháme alespoň 2 hodiny odpočinout v chladu. Poté vyválíme na tloušťku cca 3 mm a vykrájíme hvězdičky nebo jiné tvary.…
Ze všech surovin vypracujeme hladké těsto. Pomerančovou šťávu raději přidáváme po částech, abychom těsto neutopili. Necháme přibližně 3 hodiny odležet v chladu. Poté…
Ze všech surovin vypracujeme hladké těsto. Pracujeme rychle, aby se nezačalo lepit. Necháme přibližně 3 hodiny odležet v lednici. Poté vyválíme na tloušťku cca 3 mm a…
Rozvalime testo na pizzu a potreme ho rozpustenym maslem. Upeceme v troube dokud pizza trosku nezhnedne a zacne byt krupava (zhruba na 180stupnu asi 10min ale je lepsi…
Vše zpracujeme v těsto, z těsta vykrajujeme malá kolečka. Pečeme ve vyhřáté troubě do světle hnědé barvy.Upečené slepujeme k sobě čokoládovo-ořechovou náplní.Vrchní…
Ze surovin vypracujeme těsto. Polovinu rozválíme na plech, na to natřeme tvarohovou náplň a ozdobíme nutellovým krémem (nemusí být) . Ze zbylého těsta radýlkem krájíme…
Ve vlažném rostlinném mléce rozmícháme cukr a droždí a necháme vzejít kvásek. Mezitím si odvážíme mouku a promícháme ji s xanthanem, špetkou soli a citronovou kůrou.…
Slaný karamel: Do vyššího hrnce s hrubším dnem vlijeme vodu a vsypeme cukr. Dáme vařit, občas promícháme - doporučuje se nemíchat příliš, protože pak začnou vznikat…
Korpus: Z bílků vyšleháme sníh, přidáme cukr, žloutky a mouku. Těsto rozetřeme na plech vyložený pečicím papírem a upečeme ve vyhřáté troubě.Po upečení necháme korpus…