Jedlé květy z fondantu
Recept ještě nebyl hodnocenPostupy najdete na youtube jako fondant flowers tutorial. Doporučuji začít od těch nejjednodušších. Hodně zdaru! Dortům tyto cukrové ozdoby dodají nádech luxusu.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 0 kJ / 0 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 0,00 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 0 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Postupy najdete na youtube jako fondant flowers tutorial. Doporučuji začít od těch nejjednodušších. Hodně zdaru! Dortům tyto cukrové ozdoby dodají nádech luxusu.
V litinovém hrnci jsem upekla spodní korpus, pak v menším litinovém hrnci horní korpus, po vychladnutí promazala zvlášt každý korpus krémem a potáhla každý zvlášt…
Oříškový korpus: Žloutky ušleháme s cukrem do pěny a postupně přidáváme po lžících studenou vodu. Pořád šleháme na nejnižší stupeň přidáme citr. kůru, mleté oříšky a…
Oddělíme žloutky od bílků. Bílky vyšleháme se špetkou soli do téměř tuha, pak postupně přidáváme cukr a šleháme do tuha. Sníh musí být pevný a lesklý - na nejvyšší…