Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové kotlety s klobásou

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

13. 12. 2011 16:02

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie9 910 kJ / 2 369 kcal
Bílkoviny46,74 g
Tuky215,65 g
Vláknina8,04 g
Cholesterol 388 mg
Sodík 5,07 g
Sůl12,30 g
Sacharidy41,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept není můj, ale uvádím zdroj, vařila jsem podle tohoto receptu: http://www.prozeny.cz/recepty/recepty-a-vareni/rec...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mysulka mysulka

15. 12. 2011 20:26

:-p moc pěkné:yes::-K

Merylas Merylas (moderátorka)

15. 12. 2011 17:28

ivulinka::-D


Mirusha: Ode mě máš boda;-):yes:

ivulinka ivulinka

14. 12. 2011 21:15

Recept moc pěkný, fotka k nakousnutí a kost k ohryzání, takže:yes:

Koubkova Koubkova

14. 12. 2011 20:12

Hryzejte si jak chcete já to vzdávám,dobrou chut.Rebí já taky hryžu zubama, ale v omáčce se rukama neštourám ani doma:-((

Anna Kocikova Anna Kocikova

14. 12. 2011 13:23

Mňam:-p+9:yes:

magdalenka magdalenka

14. 12. 2011 09:30

Krása! Aj s kosťou.:yes:

rebeka rebeka

13. 12. 2011 21:42

Koubkova::-D:-D tak jak žížalka..hryžu zubama..a s chutí:-p;-):-D:yes:
asi jsem barbar:-8:-D
ale jenom doma..v restauraci bych distiguovaně kost( a s lítostí:-8:-D) odsunula stranou:-D:-D

zizala zizala (moderátorka)

13. 12. 2011 21:38

Koubkova::-)) vidíš, já zase odmala miluju ohryzávání kostí, je na nich nejlepší maso, krátké, šťavnaté:-p A já teda hryžu zubama ;-):-)):-))

Koubkova Koubkova

13. 12. 2011 18:22

rebeka_je normální,že kotleta má kost,ale proto není důvod jí vařit v omáčce,a tu kost mám ohryzávat rukama, nebo jak:-? Nic proti omáčce, ale kosti v ní opravdu nemusím, už od mala.:-))

Mirusha Mirusha

13. 12. 2011 17:57

Rebeka: Upraveno:yes::-D:-D:-D
Koubkova:Myslím si, že kdo chce, tak si kost vyřeže ;-)
Jinak všem děkuju za milé komenty, doufám, že recept někdo brzo zrealizuje a dodá nějakou pěknou fotečku:-)

rebeka rebeka

13. 12. 2011 17:38

Koubkova::-O:-O proč přešla:-?:-? u kotlet přece kosti jsou.já ji normálně ohryžu:-D:-D tuto činnost miluju:-8:-D;-)

Koubkova Koubkova

13. 12. 2011 17:35

Ta omáčka bude určitě dobrá,ale co ta kost ,to by mě přešla chut.:-//

rebeka rebeka

13. 12. 2011 17:21

tak "koltetky" jooo:-?:-D:-D:-D:-D
moc hezké foto a velmi, velmi sympatičný:-D receptík:yes::yes::yes:
podle mého by se jako příloha hodilo v podstatě cokoliv..i knedle, i rýže i např. těstoviny;-):-):yes:

vseumel

13. 12. 2011 17:08

:-p:yes:

BILKOVAI BILKOVAI

13. 12. 2011 16:55

Moc hezké jídlo. A ta omáčka:-p Ke smetanovým omáčkám taky podávám knedlík. Ukládám a boduji:yes:...+

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: nejlepší recepty z vepřové kotlety vepřová kotleta vepřová kotleta nejlepší recepty vepřové kotlety s klobásou veprova kotleta recepty vepřové kotlety vepřové kotlety nejlepší recepty vepřová kotleta recept kotleta s klobásou kotlety s klobásou vepřové s klobásou vepřová kotleta s klobásou recepty z vepřové kotlety vepřové kotlety recepty kotleta recept vepřové maso s klobásou nejlepší recept z vepř. kotlety vepřové kotleta recepty vepřové kotlety recept kotlety

Suroviny: kotleta vepřová, slanina anglická, klobása, rajče, paprika čerstvá zelená, cibule, víno bílé, smetana, mouka hladká, sůl, pepř bílý, paprika sušená sladká, olej, vývar hovězí

TopRecepty.cz

Vepřové kotlety s klobásou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BRJW