Propolisová tinktůra-všelék
Recept ještě nebyl hodnocenDesátý den tinkturu procedíme přes plátýnko nebo filtrovací papír a naplníme láhvičku s nekovovým uzávěrem. Uložíme na chladnějším místě a je dobré zabalit do alobalu,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 335 kJ / 319 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 25,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 15,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,00 g |
| Tuky | 13,00 g |
| – nasycené | 4,00 g |
| – nenasycené | 8,00 g |
| –– mononenasycené | 5,00 g |
| –– polynenasycené | 3,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 1,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 2 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 25,00 g |
| – cukry | 10,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Desátý den tinkturu procedíme přes plátýnko nebo filtrovací papír a naplníme láhvičku s nekovovým uzávěrem. Uložíme na chladnějším místě a je dobré zabalit do alobalu,…