Pikantní skopová játra
Recept ještě nebyl hodnocenJátra omyjeme, odblaníme a nakrájíme na silnější plátky. Mírně plátky naklepeme a opepříme a přidáme špetku chilli koření. Na pánvi rozpálíme rostlinný olej a na něm po…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 544 kJ / 130 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 19,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 4,00 g |
– nasycené | 2,00 g |
– nenasycené | 1,50 g |
–– mononenasycené | 1,00 g |
–– polynenasycené | 0,50 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 310 mg |
Sodík | 126 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 4,30 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Játra omyjeme, odblaníme a nakrájíme na silnější plátky. Mírně plátky naklepeme a opepříme a přidáme špetku chilli koření. Na pánvi rozpálíme rostlinný olej a na něm po…
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Ceny potravin v Německu: Máslo za 56, kilový jogurt za 51. Vyplatí se zajet si pro olej, zrnkovou kávu i cereálie
Pečenáče z kapra připravíte snadno z octového nálevu. Pikantnost dodá chilli paprička
Staročeská couračka: Ta nejjednodušší polévka z kysaného zelí se smetanou zasytí a zahřeje, kousek klobásky ji navoní