Kančí kýta na divoko alá Verča
Recept ještě nebyl hodnocenMaso omyjeme, odblaníme a nakrájíme na kostičky 0,5 x 0,5 cm, dáme do hrnce (já použila tlakový) na rozpálené sádlo, tak aby se maso zatáhlo. Pak přidáme nakrájenou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 151 kJ / 36 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,20 g |
| Tuky | 0,30 g |
| – nasycené | 0,04 g |
| – nenasycené | 0,13 g |
| –– mononenasycené | 0,04 g |
| –– polynenasycené | 0,09 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,30 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 10 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 7,00 g |
| – cukry | 6,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Maso omyjeme, odblaníme a nakrájíme na kostičky 0,5 x 0,5 cm, dáme do hrnce (já použila tlakový) na rozpálené sádlo, tak aby se maso zatáhlo. Pak přidáme nakrájenou…
Porce aljašské tresky nasolíme, okořeníme z obou stran a zprudka opečeme na pánvi s rozpáleným olejem.Přidáme sušená rajčata a na plátky nakrájený česnek (NIKDY ne…