Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Šťáva rybízová - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Energie283 kJ / 68 kcal
Bílkoviny2,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,00 g
Tuky0,30 g
– nasycené0,07 g
– nenasycené0,22 g
–– mononenasycené0,07 g
–– polynenasycené0,15 g
––– omega 30,04 g
Vláknina0,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy14,00 g
– cukry7,20 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Recepty s touto surovinou

Dort – kniha

Dort – kniha

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Vajcia odvážime celé v škruinke a navážime si rovnaké množstvo cukru a hladkej múky. Žĺtky vyšľaháme s cukrom do peny, pričom postupne všľaháme po 1 lyžici horúcej vody…

Rybízovo-jostový džem

Rybízovo-jostový džem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Celé červené ríbezle i so stopkami varíme 25 minút.Potom ich prepasírujeme.Odmeriame šťavu, na 1 l šťavy pridáme 1 kg kryštalového cukru a varíme na slabom plameni 20…

Tvarohový  dort s mákem

Tvarohový dort s mákem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Z vajec, 80 g cukru, vanil. cukru, múky, maizeny a prášku do pečiva upečieme piškótový tortový korpus. V mlieku uvaríme mletý mak s cukrom, pridáme šťavu z citrónov,…

Tvarohovo-rybízový koláč

Tvarohovo-rybízový koláč

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Cesto : Všetky ingrediencie vyšľaháme, cesto dáme na plech a upečieme. Upečené necháme vychladnúť. Náplň : Maslo vyšľaháme s cukrom, postupne všľaháme tvaroh a…