Pečená jehněčí kýta
Recept ještě nebyl hodnocenZemiaky uvaríme v šupke a ošúpeme. Jahňacie stehno prešpikujeme slaninou, potrieme prelisovaným cesnakom, osolíme a pokvapkáme olejom. Podlejeme vodou a zakryté…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 543 kJ / 130 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 20,30 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 20,30 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g | 
| Tuky | 5,40 g | 
| – nasycené | 2,44 g | 
| – nenasycené | 2,07 g | 
| –– mononenasycené | 1,89 g | 
| –– polynenasycené | 0,18 g | 
| ––– omega 3 | 0,08 g | 
| Vláknina | 0,00 g | 
| Cholesterol | 78 mg | 
| Sodík | 74 mg | 
| Sůl | 0,18 g | 
| Sacharidy | 0,00 g | 
| – cukry | 0,00 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
	
			
	
Zemiaky uvaríme v šupke a ošúpeme. Jahňacie stehno prešpikujeme slaninou, potrieme prelisovaným cesnakom, osolíme a pokvapkáme olejom. Podlejeme vodou a zakryté…
	
			
	
Mäso narežeme na menšie medailónky. Veľmi jemne ich naklepeme, osolíme, okoreníme a trocha posypeme mletou paprikou. Do kastróla nalejeme trocha oleja a rozložíme na…