Smažená králičí stehýnka
Recept ještě nebyl hodnocenMaso zbavíme přebytečného tuku a blan. U kloubů nožíkem nařízneme. Posolíme a posypeme česnekovým práškem. Obalíme v trojobalu. Pozvolna smažíme "do zlatova". Podáváme s…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 417 kJ / 100 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 21,30 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 1,60 g |
| – nasycené | 0,59 g |
| – nenasycené | 0,85 g |
| –– mononenasycené | 0,44 g |
| –– polynenasycené | 0,41 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 52 mg |
| Sodík | 46 mg |
| Sůl | 0,12 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Maso zbavíme přebytečného tuku a blan. U kloubů nožíkem nařízneme. Posolíme a posypeme česnekovým práškem. Obalíme v trojobalu. Pozvolna smažíme "do zlatova". Podáváme s…
Maso omyjeme, osušíme, prošpikujeme klínky slaniny. 1 palici česneku oloupeme a utřeme, druhou přepůlíme a dáme do pekáče. Do misky si dáme víno, utřený česnek, lístky…
Jemné králičí maso dušené v hořčičné omáčce, zjemněné smetanou, krásně vonící po tymiánu, je opravdovou delikatesou. Jako přílohu můžete připravit bramborové šišky,…