Dýňové pyré ( všestranně použitelné)
Recept ještě nebyl hodnocenDýni oloupeme, vydlabeme a nakrájíme na kostky, které dáme na plech nebo pekáč, zastříkneme olivovým olejem, osolíme a opepříme. Vložíme do rozpálené trouby na 220C a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 291 kJ / 309 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 23,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 23,33 g |
– nasycené | 15,00 g |
– nenasycené | 7,40 g |
–– mononenasycené | 6,67 g |
–– polynenasycené | 0,73 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 83 mg |
Sodík | 1,13 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 1,33 g |
– cukry | 1,33 g |
––– laktóza | 1,33 g |
Dýni oloupeme, vydlabeme a nakrájíme na kostky, které dáme na plech nebo pekáč, zastříkneme olivovým olejem, osolíme a opepříme. Vložíme do rozpálené trouby na 220C a…
Očištěnou a omytou kapustu nakrájíme na jemnější proužky, přelijeme vroucí osolenou vodou a zhruba 5 minut blanšírujeme. Vodu slijeme, kapustu propláchneme a necháme…
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno 23. 4. 2024 13:54
Přidáno 23. 4. 2024 13:16
Přidáno 23. 4. 2024 11:41
Přidáno 23. 4. 2024 08:35
Rychlá a trendy večeře: Už jste vyzkoušeli hit sociálních sítí těstoviny s pečenou fetou?
Víc veganů, domácí fermentace a eko obaly: 10 trendů v jídle, které budou v roce 2021 úplně všude
6 tipů, jak připravit fantastické nepečené moučníky z jahod: Zkusíte jahodové tiramisu, pudink nebo zmrzlinu?