Penne s chřestem a créme fraiche
Recept ještě nebyl hodnocenV hrnci dejte vařit vodu. Krátce blanšírujte chřest – do vroucí vody vložíte chřest, nechte jen krátce vařit – tj. minutu, více ne! Poté chřest sceďte a vložte do ledové…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 422 kJ / 340 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 12,20 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,20 g | 
| Tuky | 2,00 g | 
| – nasycené | 0,50 g | 
| – nenasycené | 0,50 g | 
| –– mononenasycené | 0,25 g | 
| –– polynenasycené | 0,25 g | 
| ––– omega 3 | 0,10 g | 
| Vláknina | 8,50 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 3 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 64,00 g | 
| – cukry | 2,00 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
	
			
	
V hrnci dejte vařit vodu. Krátce blanšírujte chřest – do vroucí vody vložíte chřest, nechte jen krátce vařit – tj. minutu, více ne! Poté chřest sceďte a vložte do ledové…