Horalkový dort
Recept ještě nebyl hodnocenDno tortovej formy s priemerom cca 26 cm vystelieme papierom na pečenie a boky potrieme maslom.Horalky rozmixujeme a dobre premiesime s rozpusteným maslom. Rozložíme na…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 2 206 kJ / 527 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,00 g |
Tuky | 30,00 g |
– nasycené | 16,00 g |
– nenasycené | 14,00 g |
–– mononenasycené | 6,00 g |
–– polynenasycené | 8,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 4,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 90 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 56,00 g |
– cukry | 36,00 g |
––– laktóza | 4,00 g |
Dno tortovej formy s priemerom cca 26 cm vystelieme papierom na pečenie a boky potrieme maslom.Horalky rozmixujeme a dobre premiesime s rozpusteným maslom. Rozložíme na…
Dno tortovej formy s priemerom cca 26 cm vystelieme papierom na pečenie a boky potrieme maslom.Horalky rozmixujeme a dobre premiesime s rozpusteným maslom. Rozložíme na…
Pečeme na 150°C do růžova a hned vyklepáváme z formiček. Na ozdobu mírně polijeme čokoládou.
Receptů na nepečené kuličky je spousta, ale tento je možná ten nejrychlejší. Bez másla a přidaného cukru. Jen oplatky, likér, lískooříškový krém a mleté ořechy na…
Zapneme troubu na 180°C a plech 23 x 32 cm vyložíme papírem na pečení. Vejce s cukrem vyšleháme do husté světlé pěny. Smícháme ostatní sypké suroviny a po částech směs…
Listové těsto na pečícím papíře rozkrájíme na osm obdélníků, odřízneme rohy dokulata (ze zbytků uděláme devátý oválek).Oloupaná jablka nastrouháme na plátky, prosladíme…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Pizza s vůní Orientu: Proč turecká placka lahmacun rozhádala fanoušky Kim Kardashian?
Česká klasika: Na hovězí roštěnou na česneku stačí jen 3 hlavní ingredience a s bramborovým knedlíkem a špenátem chutná božsky
Máte doma tlakový hrnec? Nebo váháte, zda si jej pořídit? Vysvětlíme, proč a jak s ním správně vařit