Sójové rohlíky
Recept ještě nebyl hodnocenSuroviny na omládek dobře smícháme a zakrytý proti osychání a prachu ho necháme 45-60 minut v teple kynout.Přidáme zbytek surovin a vymísíme těsto, které pokyne asi…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 117 kJ / 506 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 38,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 38,00 g |
| Tuky | 22,00 g |
| – nasycené | 3,20 g |
| – nenasycené | 18,00 g |
| –– mononenasycené | 5,40 g |
| –– polynenasycené | 12,60 g |
| ––– omega 3 | 1,40 g |
| Vláknina | 18,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 16 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 30,00 g |
| – cukry | 7,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Suroviny na omládek dobře smícháme a zakrytý proti osychání a prachu ho necháme 45-60 minut v teple kynout.Přidáme zbytek surovin a vymísíme těsto, které pokyne asi…
Suroviny na omládek necháme pekárnou jen vymíchat, bez předehřevu a pak, v zavřené pekárně, i 45 minut nakynout. Přidáme namočený šrot a zbytek všech surovin a opět…
Alespoň 24 hodin předem si namočíme pšenici a žito. Suroviny na omládek v misce dobře vymícháme a prošleháme v hladké těstíčko, které necháme asi 45 minut kynout. …
Pšenici a žito semeleme na kávomlýnku na hrubší šrot, vločky pomeleme jen částečně. Směs zalijeme vřelou vodou a necháme nabobtnat. Suroviny na omládek necháme pekárnou…