Jehněčí vnitřnosti na zelenině
Recept ještě nebyl hodnocenRozrezanú kapustu dáme do osolenej vody, necháme prejsť varom a precedíme. Narežeme na hrubšie rezance. 1 dl vývaru z kapusty odložíme. Jahňacie vnútornosti vyčistíme a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 544 kJ / 130 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 19,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 4,00 g |
| – nasycené | 2,00 g |
| – nenasycené | 1,50 g |
| –– mononenasycené | 1,00 g |
| –– polynenasycené | 0,50 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 310 mg |
| Sodík | 126 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 4,30 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Rozrezanú kapustu dáme do osolenej vody, necháme prejsť varom a precedíme. Narežeme na hrubšie rezance. 1 dl vývaru z kapusty odložíme. Jahňacie vnútornosti vyčistíme a…
Ľadvinky rozrežeme, vyberieme kanáliky a dobre umyjeme. Srdiečko narežeme na plátky. Slezinku, plátky srdiečka a ľadvinky dáme do misky. Premiešame s marinádou (…