Grilované jehněčí vnitřnosti

tejaja Kuchařka: tejaja

Doba přípravy: 20 min + marinovanie 2 porce Pokrmy z vnitřností 0 názorů

Suroviny

jehněčí vnitřnosti (srdíčko, ledvinky, slezinka)
Marináda:
3 lžíce oleje
1 lžička grilovacího koření
pepř
2 lžíce vody
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Ľadvinky rozrežeme, vyberieme kanáliky a dobre umyjeme. Srdiečko narežeme na plátky. Slezinku, plátky srdiečka a ľadvinky dáme do misky. Premiešame s marinádou ( zmiešame všetky prísady ) a necháme v chlade 12 hodín.

    Potom vnútornosti uložíme na grilovaciu misku a grilujeme z oboch strán pri 180 °C po cca 10 minut. Kontrolujeme, záleží na veľkosti mäsa.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Grilované jehněčí vnitřnosti

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: grilované jehněčí jehněčí vnitřnosti recepty jehněčí vnitřnosti jehněčí vnitřnosti recept grilovaná jehněčí játra recept na jehněčí vnitřnosti grilovaná jehněčí játra recepty jehněčí ledvinky vnitřnosti recepty jehněčí ledvinky a játra recept jehněčí grilovaná játra priprava jehnecich vnitřnosti recepty na vnitřnosti vnitrnosti z ovce recepty recepty vnitrnosti s jehnete vnitrnosti jehne recept jehněčí žlázy grilované jehněčí vnitřnosti top recepty jehněčí žlázy jehněčí srdíčka recept