Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Grilované jehněčí vnitřnosti

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min

20 min (20 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 264 kJ /
302 kcal
Bílkoviny0,25 g
Tuky33,00 g
Vláknina0,03 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,25 g
Sůl3,00 g
Sacharidy1,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Ľadvinky rozrežeme, vyberieme kanáliky a dobre umyjeme. Srdiečko narežeme na plátky. Slezinku, plátky srdiečka a ľadvinky dáme do misky. Premiešame s marinádou ( zmiešame všetky prísady ) a necháme v chlade 12 hodín.

Potom vnútornosti uložíme na grilovaciu misku a grilujeme z oboch strán pri 180 °C po cca 10 minut. Kontrolujeme, záleží na veľkosti mäsa.

Zveřejněno 25. 5. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Grilované jehněčí vnitřnosti

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7kpw

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Grilované jehněčí vnitřnosti

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7kpw

Tématické fráze:
grilované jehněčí, jehněčí vnitřnosti recepty, jehněčí vnitřnosti, jehněčí vnitřnosti recept, grilovaná jehněčí játra, recept na jehněčí vnitřnosti, grilovaná jehněčí játra recepty, jehněčí ledvinky, vnitřnosti recepty, jehněčí ledvinky a játra recept, jehněčí grilovaná játra, priprava jehnecich vnitřnosti, recepty na vnitřnosti, vnitrnosti z ovce recepty, recepty vnitrnosti s jehnete, vnitrnosti jehne recept, jehněčí žlázy grilované, jehněčí vnitřnosti top recepty, jehněčí žlázy, jehněčí srdíčka recept

Suroviny:
vnitřnosti jehněčí, olej, koření grilovací, pepř, voda

Přidat fotografie receptu