Maso dvou barev - čínská kuchyně
Recept ještě nebyl hodnocenJátra nakrájíme na tenké plátky, smísíme se škrobem a necháme chvilku odležet. Zelí nakrájíme na nudličky a spaříme, česnek nakrájíme na plátky. Máčené Jidášovo ucho…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 0 kJ / 0 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 0,00 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 0 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Játra nakrájíme na tenké plátky, smísíme se škrobem a necháme chvilku odležet. Zelí nakrájíme na nudličky a spaříme, česnek nakrájíme na plátky. Máčené Jidášovo ucho…
Kung pao je tradiční sečuánský pokrm, který známe z asijských restaurací. Oblíbený je díky skvělé chuti a rychlé jednoduché přípravě. Maso stačí krátce zprudka opéct,…
Jazyky dejte vařit do studené vody mimo posledních 3 surovin. Vařte do měkka. Na posledních 15 minut přidejte česnek a čerstvé čili.Zchladlé jazyky oloupejte, očistěte a…
Rozmícháme vejce se škrobem a smícháme s masem nakrájeným na kostičky.Nachystáme si NAHRUBO krájenou cibuli a kapii.V šálku smícháme víno, sójovou omáčku, Wei-su a sůl…
Ledvinky pečlivě očistěte, vykrájejte močovody, tuk, případně odblaňte a nakrájejte na velikosti sousta. Propláchněte několikrát ve studené vodě. Zalijte vínem shao xing…
Houby 2 malé nebo 1 větší dáme do hrnku, zalijeme teplou vodou a necháme je nabobtnat. Maso nakrájíme na 3 tenké plátky a ty velmi jemně potřeme jedlou sodou. Dáme na 30…