Kuře jako svatomartinská husa: Výborný sváteční oběd, který vás finančně nezruinuje, je rychle hotový a ctí tradici
Domácí houskový knedlík nejen ke svatomartinské huse. Nadýchaný, vláčný a poctivý výborně doplní maso i zelí
„Na svatého Martina, nejlepší je husina“ aneb Listopadové pranostiky nám napoví, poradí a taky zpříjemní podzim
20 foto Největší radost mi dělalo péct pro královnu Alžbětu II., říká česká vítězka kuchařské olympiády Jaroslava Londová
Alžběta II. v kuchyni: Recept na její palačinky se zvláštní ingrediencí si vyžádal i americký prezident Eisenhower
Cukrář Josef Maršálek o Alžbětě II.: S královnou končí jedna éra, berme to jako příležitost být lepšími lidmi
Královské chutě: Oslavy 70. let vládnutí Alžběty II. začínají už zítra. Bude se podávat grilovaný chřest, losos nebo čokoládová pěna?
Jak využít citrusy v kuchyni? Svíčkové nebo koprovce dodají šmrnc, ryby jsou díky nim stravitelnější a pár kapek snese i vývar
Jak poznat v obchodě kvalitní chleba? Všímejte si barvy bochníku, pevnosti kůrky i pružnosti střídky, říká expertka Hana Nykodymová