Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
Video Hodnocení 11× Výborné lasagne: Potěšte rodinu oblíbeným jídlem, jehož příprava není složitá
6 foto Hodnocení 4× Jak správně udělat bešamel? Základem jsou tři suroviny, lze ho však různě vylepšit
11 foto Hodnocení 1× 8 chyb během přípravy lasagní: Tvrdými či připálenými těstovinami neoslníte
8 foto Hodnocení 52× Sýrovou omáčku můžete podávat k masu, zelenině, bramborám nebo těstovinám. Skvělá je i jako dip
11 foto Hodnocení 10× Jak připravit lasagne? Jejich přípravou vás s lehkostí provedeme krok za krokem
8 foto Hodnocení 6× Časté chyby při přípravě lasagní: Vyvarujte se jich a budete si připadat jako v Itálii
Dokonalá musaka s jehněčím masem: Podle receptu šéfkuchařky Marianthi bude chutnat jako v řecké taverně
Hodnocení 26× Zahušťování polévek, omáček a zeleninových jídel: Z více možností si vybere úplně každý
Milionové těstoviny: Million Dollar Spaghetti jsou bohaté, ale navzdory názvu při jejich přípravě spíš ušetříme
4 foto Hodnocení 56× Jak připravit sýrovou omáčku? Rychlý oběd nebo večeři s ní vykouzlíte za pár minut
Lasagne z jedné pánve jsou hitem internetu: Nepotřebujete na ně bešamel, přitom báječně chutnají a hotové jsou do půl hodiny
Slavné omáčky: Bílá omáčka Mornay je zřejmě starší než bešamel a nádherně voní po hřebíčku. Příprava je snadná
Jak na ten nejlepší bešamel, základ všech omáček: Dokonalý recept podle Julie Child se vždycky povede
Brambory s vejci v hořčičné omáčce: Jednoduchý bezmasý a lehce pikantní oběd zachutná nejen vegetariánům
Jídelní rozmary slavných: Karel Gott miloval svíčkovou i pravou „čínu“ a návštěvám připravoval speciálně ochucený tatarák